ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar
   

 Ballonnenpilaar / ballonnenzuil

Ook met een of meerdere ballonpilaren (ook wel ballonzuil genoemd) trekt u de aandacht. Of het nu voor uw winkel staat of voor de deur van het aankomend bruidspaar de extra aandacht wordt naar u getrokken. De partners van leukeballonnen.nl verzorgen voor u een professionele ballonpilaar en plaatst deze door heel Nederland. Een ballonpilaar is mogelijk in alle denkbare kleuren en stijlen. De grote topballon van wel een meter doorsnede is in diverse kleuren, maar ook met diverse bedrukkingen leverbaar. Ook kan de pilaar deel uitmaken van een totaaldecoratie met bijvoorbeeld een rode loper, boog en of ballonbloemen. Een ballonnenpilaar is makkelijk te verplaatsen en ook verder uit elkaar te plaatsen dan bijvoorbeeld een ballonboog.

 

  Prijzen

De prijs van een ballonpilaar hangt af van de uitvoering hiervan.

 

   Voorbeeld

Maak nu zelf een schets van uw gewenste standaard ballonpilaar. Kies de gewenste kleurencombinatie en zie gelijk het resultaat. totalFUN heeft hiervoor de webapplicatie Balloondecodesigner ontwikkeld.

 

   Offerte

U kunt het contact formulier gebruiken om een prijsopgave aan te vragen

Handige pagina's
- Contact
- Partner worden
Thema's
- Bedrijven
- Trouwen
- Verjaardag
- Geboorte
- Evenementen
Ballondecoratie
- Ballonnenboog
- Ballonpilaar
- Ballonnnenslinger
- Cloudbuster
- Tros ballonnen
- Maatwerk
- Helium
- Fotoboek