ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar

 Ballonnenslinger

Een ballonnenslinger kan op vele manieren worden gebruikt. Het is een goede manier om bepaalde objecten extra aandacht te geven. Zo kunnen wij de gevel van uw pand of podia voorzien van een mooie ballonslinger. De partners van leukeballonnen.nl verzorgen voor u professionele ballonslingers en plaatst deze door heel Nederland. Een ballonslinger is mogelijk in alle denkbare kleuren en stijlen. Ook kan de slinger deel uitmaken van een totaaldecoratie met bijvoorbeeld ballonpilaren.

 

  Prijzen

De prijs van een ballonslinger hangt af van de uitvoering hiervan. Vul het contact formulier in voor een exacte prijs opgave.

 

   Voorbeeld

Maak nu zelf een schets van uw gewenste standaard ballonslinger. Kies de gewenste kleurencombinatie en zie gelijk het resultaat. totalFUN heeft hiervoor de webapplicatie Balloondecodesigner ontwikkeld.

 

   Offerte

U kunt het contact formulier gebruiken om een prijsopgave aan te vragen

Handige pagina's
- Contact
- Partner worden
Thema's
- Bedrijven
- Trouwen
- Verjaardag
- Geboorte
- Evenementen
Ballondecoratie
- Ballonnenboog
- Ballonpilaar
- Ballonnnenslinger
- Cloudbuster
- Tros ballonnen
- Maatwerk
- Helium
- Fotoboek