ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar

 Tros ballonnen

Een ballontros is de ideale versiering voor op tafel, maar uiteraard ook leuk om weg te geven. De tros met ballonnen is af te stemmen op uw wensen en wordt desgewenst voorzien van een gewicht. De partners van leukeballonnen.nl verzorgen voor u professionele ballontrossen en plaatst deze door heel Nederland. Een ballontros is mogelijk in alle denkbare kleuren en stijlen. Ook kan de tros met ballonnen deel uitmaken van een totaaldecoratie met bijvoorbeeld een rode loper, ballonpilaren en of een ballonboog.

 

ballonnen  Prijzen

De prijs van een ballontros hangt af van de uitvoering hiervan. Vul het contact formulier in voor een exacte prijs opgave.

 

 ballonnen  Voorbeeld

Maak nu zelf een schets van uw gewenste standaard ballontros. Kies de gewenste kleurencombinatie en zie gelijk het resultaat. totalFUN heeft hiervoor de webapplicatie Balloondecodesigner ontwikkeld.

 

 ballonnen  Offerte

U kunt het contact formulier gebruiken om een prijsopgave aan te vragen

Handige pagina's
- Contact
- Partner worden
Thema's
- Bedrijven
- Trouwen
- Verjaardag
- Geboorte
- Evenementen
Ballondecoratie
- Ballonnenboog
- Ballonpilaar
- Ballonnnenslinger
- Cloudbuster
- Tros ballonnen
- Maatwerk
- Helium
- Fotoboek