ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar

 Cloudbuster - Reuze ballon

Een cloudbuster is een reuze ballon van 1 meter doorsnede die gevuld met helium een echte eyecatcher is. Een cloudbuster wordt vaak ingezet om op (grote) hoogte de aandacht te trekken. Zo zijn deze uitermate geschikt op uw beursvloer of evenement. Maar ook aan beide zijden van het trouwaltaar mistaan deze joekels niet. Cloudbusters zijn verkrijgbaar in vele kleuren en bedrukkingen. Onder de grote ballon kunnen kleine ballonnen bevestigd worden om het geheel meer volume en uitstraling te geven. De partners van leukeballonnen.nl verzorgen voor u professionele cloudbusters en plaatst deze door heel Nederland.

 

ballon  Prijzen

De prijs van een cloudbuster hangt af van de uitvoering hiervan. Vul het contact formulier in voor een exacte prijs opgave.

 

 ballonnen  Voorbeeld

Maak nu zelf een schets van uw gewenste standaard cloudbuster. Kies de gewenste kleurencombinatie en zie gelijk het resultaat. 
totalFUN heeft hiervoor de webapplicatie Balloondecodesigner ontwikkeld.

 

 ballonnen  Offerte

U kunt het contact formulier gebruiken om een prijsopgave aan te vragen

Handige pagina's
- Contact
- Partner worden
Thema's
- Bedrijven
- Trouwen
- Verjaardag
- Geboorte
- Evenementen
Ballondecoratie
- Ballonnenboog
- Ballonpilaar
- Ballonnnenslinger
- Cloudbuster
- Tros ballonnen
- Maatwerk
- Helium
- Fotoboek