ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar ballonnen, ballonboog, helium, ballonpilaar
 

 ballonnen, helium  Helium

Helium is een niet-brandbaar gas wat lichter is dan lucht, zodat het stijgt. Helium wordt veel gebruikt met ballon wedstrijden of het uitdelen van ballonnen. Bij diverse evenementen kunnen helium ballonnen in een keer worden opgelaten, dat zorgt voor een spectaculair effect. Ter vervanging van rijst worden helium ballonnen steeds vaker gebruikt bij trouwerijen.  Bij totalFUN kunt u materiaal huren om zelf ballonnen te vullen, of het geheel aan ons overlaten. Wij voorzien de ballonnen van helium en een lintje, zodat deze wedstrijd- of uitdeelklaar kunnen worden bezorgd. Ook ballonnen oplaten uit een opblaasbare champagne fles, of reuze kado bestaan tot de mogelijkheden. 

Onze ballonnen zijn biologisch afbreekbaar dus bij en na een oplating niet schadelijk voor het mileu. Voor enkele gemeenten is er een vergunning nodig om ballonnen op te laten. U kunt hierover meer informatie krijgen bij uw gemeente. (voor gemeente Ede is het niet verplicht). Ons helium zit in een lichtgewicht fles zodat deze ook makkelijk te vervoeren is.

Zoals u misschien heeft vernomen in de media is helium een steeds zeldzaam wordende gas. Ook de ballonnenwinkels merken dit. Bestel daarom uw helium gas zo ver mogelijk van te voren zodat er genoeg tijd is het helium te bestellen.

 

ballonnen, helium  Prijzen

De prijs van helium ballonnen hangt af van het aantal en het type ballon. Vul het offerte formulier in voor een exacte prijs opgave. Prijzen voor wedstrijden, oplatingen en andere helium versieringen kunt u opvragen via ons offerte formulier.

  

 ballonnen, helium  Offerte

U kunt het contact formulier gebruiken om een prijsopgave aan te vragen
Handige pagina's
- Contact
- Partner worden
Thema's
- Bedrijven
- Trouwen
- Verjaardag
- Geboorte
- Evenementen
Ballondecoratie
- Ballonnenboog
- Ballonpilaar
- Ballonnnenslinger
- Cloudbuster
- Tros ballonnen
- Maatwerk
- Helium
- Fotoboek